Syviä uria myynnissä nyt –
myös digitaalisesti!

19.9.2011 (päivitetty 23.01.2012)

Mainion vastaanoton saanut uutuuslevymme Cavén Tähtinen Rinne Laakso: "Syviä uria" on nyt myynnissä hintaan 17,90 EUR. Syvää finlandicanaa alusta loppuun. Kokonaisuuden täydentää tyylikäs mattapintainen kartonkipakkaus, ja sisältä löytyy myös informatiivinen liite valokuvineen.
Jakelu: Töölön Musiikkitukku

Päivitys: Digitaalinen jakelu alkoi vuoden 2012 alusta

Vuoden alusta Syviä uria on ollut myös Nokia Musiikissa, iTunesissa ja Spotifyssa. Voit ladata koko levyn tai ostaa yksittäisiä kappaleita mainittujen palvelujen normaalitaksoilla. Spotify:ssa voit myös suoratoistaa albumia.

Kysy fyysistä levyä hyvinvarustelluista levykaupoista.
Tarkista myös levykauppojen tarjoushinnat

Uusimpia myyntipaikkoja:

 
     

Hippie Shake Records
Hämeentie 1
00530 Helsinki
P. 09-701 2421

Forssan Kirjakeskus
Sibeliuksenkatu 1
30100 FORSSA
P. 03-435 6049

 
     

Voit tilata levyn myös suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme:
Hinta on sama kuin levykaupassa eli 17, 90 EUR (sis. postikulut). Ilmoita yhteystietosi ja saat paluupostissa maksuohjeet.

 

Otteita levyn saamista arvioista:

"Soitto on taitavaa, tyylilajin hyvin sisäistänyttä, ja sanoituksissa on kaihon ja maalaismaisemien lisäksi huumoria."
Pertti Avola - Helsingin Sanomat

"Toiset levyt ja kappaleet menevät sydämen sopukoihin, jonnekin kuulijan sisimpään. Ne jättävät jäljen. Ne ovat niitä Syviä uria."
Tero Honkasalo - Levyarvostelut.fi

"Syviä Uria on kelpo levy, joka on kokonaisuus, joka on enemmän kuin osiensa summa. - Levyllä oli siis musiikilliset tavoitteet."
Jari Kaikkonen - Classicrocksuomi.com

"Aika tyypillisen kesäbiisin ainekset olivat kasassa, nostalgiaa ja muuta... Vaatimaton melodia olisi vaatinut solistilta enemmän, teksti oli hyvin rakennettu koukkuineen"
Yle Radio Suomi (Jake Nyman, Leo Friman, Juha-Pekka Sillanpää) - Levylautakunta, 3. sija kappaleelle "Kissa konepellillä"

"...levylle päätynyt musiikki on aidosti harkittua ja viimeisteltyä. - ...valtavirtoja mukaileva, mutta silti myös itsensä kuuloinen musiikki saattaa kiinnostaa myös aidosti hyvän suomirockin ystäviä."
Veli-Matti Henttonen - Salon Seudun Sanomat (11.6.2011)

"CTRL korvaa arroganssin tai munille potkivan vimman kaltaiset rockiin usein liitetyt piirteet letkeällä juuritietoisuudella."
Antti Hurskainen - Desibeli.net

Pidän tämän porukan soundimaailmasta, huumorista, maniskan käytöstä ja erityisesti tekstimaailmoista, joille voisivat taivaallisiin tekstintekijöihin liittyneet Gösta Sundqvist ja Juicekin hyväksyvästi nyökytellä. - Tässä albumissa on tyyliä kaikella tavalla.
Jukka Saarinen - Turun Sanomat (20.6.2011)

 

 

 

 

Kaikki uutiset ja tarinat

Syviä uria myynnissä nyt!