Syviä uria -CD:stä sanottua

29.6.2011

Erilaisista tarinoista ja musiikeista muodostuu tiivis, paikoin hauska, välillä viihdyttävä, vähän ajatuksiakin herättävä kokonaisuus, joka rullaa eteenpäin kerrassaan mukaansa tempaavasti. Joskus jonkun levyn kuuntelemisen jälkeen otsa on kurtussa, ärsyttää. Toiset levyt ja kappaleet menevät sydämen sopukoihin, jonnekin kuulijan sisimpään. Ne jättävät jäljen. Ne ovat niitä Syviä uria.
Tero Honkasalo - Levyarvostelut.fi

Levyn soundipuolesta huomaa tekijöiden omaavan kyvyn sovittaa kappaleisiin juuri sopivat vivahteet aina hammondeista kitarasoundien kautta mahdoliiniin. Levyä kuunnellessa tulee mieleen CCR, J.Karjalainen, paikoin Kolmas Nainen, mutta löysin myös yhtymäkohtia Kapteeni Nemon tuotannon. Tulipa jossain vaiheessa Robert Plantinkin uusi tuotanto mieleeni. Joten hyvään seuraan herrat ovat tuotoksensa saaneet. Syviä Uria on kelpo levy, joka on kokonaisuus, joka on enemmän kuin osiensa summa. - Levyllä oli siis musiikilliset tavoitteet.
Jari Kaikkonen - Classicrocksuomi.com

...levylle päätynyt musiikki on aidosti harkittua ja viimeisteltyä. - ...valtavirtoja mukaileva, mutta silti myös itsensä kuuloinen musiikki saattaa kiinnostaa myös aidosti hyvän suomirockin ystäviä.
Veli-Matti Henttonen - Salon Seudun Sanomat (11.6.2011)

Pidän tämän porukan soundimaailmasta, huumorista, maniskan käytöstä ja erityisesti tekstimaailmoista, joille voisivat taivaallisiin tekstintekijöihin liittyneet Gösta Sundqvist ja Juicekin hyväksyvästi nyökytellä. - Tässä albumissa on tyyliä kaikella tavalla.
Jukka Saarinen - Turun Sanomat (20.6.2011)

 

 

 

Kaikki uutiset ja tarinat

Aiemmat levyarviot