Syviä uria jakaa mielipiteitä

PÄIVITYS 05.01.2012

"Syviä uria" tuntuu kiinnostavan myös talouslehtiä. Ohessa Kauppalehdessä Top3-palstalla maanantaina 2.1.2012 julkaistu arvio: "Nelikko osoittautuu ryhmäksi, jolla on sanottavaa ja joka tekee sen taidolla ilman hienostelun häivää."

 

28.7.2011

Pari mainiota uutta levyarvostelua plakkariimme:

- - - - -

Ote Desibeli.netin arvostelusta (27.07.2011, 1 tähti):

"CTRL on Syvien urien perusteella ottanut enemmän oppia Kolmannelta naiselta, Eppu Normaalilta ja Anssi Kelalta kuin suoraan John Fogertylta tai Hank Williamsilta. He haluaisivat musiikkiaan kutsuttavan finlandicanaksi, sinivalkoiseksi americanaksi, mutta muutamia ohuita suuntia lukuun ottamatta kyse on viimeistään 80-luvulla vakiintuneesta tavasta tehdä täkäläistä poprockia huoltoasemien ääniraidaksi. Hajuttomuus ja mauttomuus jylläävät, fogertylainen melodinen näkemyksellisyys tai jatkuvan nostalgisoinnin edes jonkinlainen terävyys loistavat poissaolollaan."

>> Lue Antti Hurskaisen kirjoittama arvio kokonaisuudessaan

- - - - -

Ote Helsingin Sanomien (21.7.2011) arviosta, 4 tähteä:

"Syviä uria on yllättävän hyvä levy bändiltä, joka on pitkään viettänyt hiljaiseloa. Soitto on taitavaa, tyylilajin hyvin sisäistänyttä, ja sanoituksissa on kaihon ja maalaismaisemien lisäksi huumoria. Jos joku suomalainen vertailukohta pitäisi löytää, niin se olisi jossain Anssi Kelan ja Mikko Kuustosen välimaastossa. Mikäli Syviä uria saisi radiosoittoa tietyillä asemilla, jostain sen kappaleesta voisi tulla jopa pieni hitti."

>> Lue Pertti Avolan arvio kokonaan

- - - - -

>> Katso myös aiemmat levyarvostelut


 

 

 

 

Kaikki uutiset ja tarinat

Levyarvosteluja (päiv. 5.1.2012)